MUŞ / MERKEZ - Tandoğan Çay İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi.Tören sonunda, yarışmalarda derece yapan öğrencilerimize ödüller verildi, günün hatırasına fotoğraflar çekildi. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası Kutlama Programı Düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası Kutlama Programı Düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi. Günün anlam ve önemi ile ilgili yazılar ve şiirler okundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı" düzenlendi.

Program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve tüm Şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz."

Ock

Okulumuz koridorunda bulunan Değerler Kulübü Panosu güncellendi. Panonun güncelenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz koridorunda bulunan Kızılay Kulübü Panosu güncellendi. Panonun güncelenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Valimiz Sayın Avni ÇAKIR, İl Protokolü ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Enver KIVANÇ; Muş İl Özel İdaremizce hazırlanan Türkiye ve AB arasında Şehir Eşleştirme-II Yeşil Bir Gelecek İçin Eşleştirme Hibe Programı kapsamında düzenlenen "İklim ve Çevre Sorunları Temelinde Birlikteyiz" Projesi tanıtım toplantısına katıldılar.

Okulumuz, bu proje kapsamına alındığından okul müdürümüz ve bazı öğrencilerimiz de bu toplantıya katıldılar. Projenin ülkemize, ilimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz koridorunda bulunan Sağlık, Temizlik, Beslenme Kulübü Panosu güncellendi. Panonun güncelenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

Yağan kar, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Çocuklar bahçede akranlarıyla kartopu oynayarak kardan adam yaptı. Gönüllerince eğlenen çocuklar, keyifli anlar yaşadı.

Ara

Okulumuz koridorunda bulunan Afete Hazırlık Kulübü Panosu güncellendi. Panonun güncelenmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.